Лиздек оптужен за покушај убиства

ГС
Лиздек оптужен за покушај убиства

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Окружни суд у Источном Сарајеву потврдио је оптужницу против Слободана Лиздека званог Ћопа због покушаја убиства М.Б.

Како је саопштено из Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву оптужницом се Лиздеку ставља на терет да је 13. јуна 2022. године у вечерњим сатима у улици Сердар Јанка Вукотића бб у Палама у угоститељском објекту "Ред & Wхите Кафаница", у намјери да лиши живота М.Б., ножем дужине 30,8 цм, га више пута убо у стомак чиме му је нанио повреде и то убодну рану у предјелу слабинског дијела са лијеве стране, убодну рану трбуха са десне стране, те рану у предјелу лијеве подлактице и петог прста десне шаке.

"Одлучујући о приједлогу окружног тужиоца, вијеће Окружног суда у Источном Сарајеву, донијело је рјешење 12. октобта,којим се према осумњиченом након потврђивања оптужнице продужава притвор и може трајати до изрицања првостепене пресуде, а најдуже двије године, с тим да ће суд вршити контролу оправданости даљег трајања притвора свака два мјесеца, рачунајући од дана доношења посљедњег рјешења о продужењу притвора", наводе из Тужилаштва, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана