Лицу из Зворника одређен притвор због помоћи осумњиченом за убиство

Срна
Лицу из Зворника одређен притвор због помоћи осумњиченом за убиство

ЗВОРНИК - Општински суд у Зворнику одредио је једномјесечни притвор лицу чији су иницијали М.Ц. због сумње да је помогло извршиоцу кривичног дјела у угоститељском објекту у зворничком мјесту Трновица у којем је убијен један мушкарац.

У Окружном јавном тужилаштву Бијељина Срни је данас речено да је М.Ц. притвор одређен због сумње да је починио кривично дјело помоћ учиниоцу кривичног дјела.

Окружно јавно тужилаштво Бијељина је у понедјељак, 17. октобра, предложило притвор против М.Ц. због бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао угрозити даљи ток истраге, наведено је у објави.

Припадници Полицијске управе Зворник ухапсили су у недјељу, 16. октобра, М.Ц. и он је уз извјештај о почињеном кривичном дјелу спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бијељина.

Полицијској станици Козлук је у петак, 14. октобра, око 23.00 часа пријављено да су се у Дом здравља Зворник јавила четири мушкарца са повредама које су задобила од непознатог лица у угоститељском објекту у мјесту Трновица код Зворника.

Од повреда задобијених ватреним оружјем један мушкарац је смртно страдао, а други је тешко повријеђен. Полиција и даље трага за осумњиченим за убиство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана