Лице ухапшено због ванбрачне заједнице са млађим малољетником

Срна
Лице ухапшено због ванбрачне заједнице са млађим малољетником

САРАЈЕВО - На граничном прелазу Градишка данас је ухапшено лице чији су иницијали А.П. након што је утврђено да га потражују Полицијска управа Грачаница због кривичног дјела крађа и Општински суд у Великој Кладуши због кривичног дјела ванбрачна заједница с млађим малољетником.

 Овај држављанин БиХ предат је службеницима Центра судске полиције у Унско-санском кантону, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На изласку из БиХ на прелазу Градишка ухапшено је и лице Е.Ћ. јер га потражује Општински суд у Бугојну због кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге. Држављанин БиХ је предат службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

Службеници јединице Граничне полиције БиХ у Градишци су ухапсили и лице С.М. након што је установљено да је за њим Полицијска станица Тешањ расписала потрагу због кривичног дјела насилничко понашање. На изласку из БиХ, на прелазу Хаџин поток, ухапшен је Е.Б. и предат службеницима Полицијске станице Цазин, након што је утврђено да га потражује Општински суд у Цазину због кривичног дјела тешка крађа.

Службеници јединице Граничне полиције БиХ у Бијељини су приликом уласка у БиХ на прелазу Рача ухапсили лице Т.К. јер је установљено да га потражује Основни суд у Мркоњић Граду због кривичног дјела омогућавање уживања дроге

. На прелазу Брчко ухапшено је лице Б.Х. након што је утврђено да је за њим Полиција Брчко дистрикта расписала потрагу због кривичног дјела неовлаштена производња и промет дроге.

На Аеродрому Тузла, на лету из Гетеборга, ухапшено је лице И.К. за којим је МУП Кантона Сарајево раписао потрагу због кривичних дјела злоупотреба положаја или овлаштења и превара.

Службеници јединице Граничне полиције на Аеродром Сарајево су ухапсили лице И.Љ. јер је установљено да је за њим МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела утаја. Држављанин БиХ је на аеродром стигао летом из Истанбула.

На прелазу Увац припадници јединице Граничне полиције у Вишеграду ухапсили су лице Е.Б. за којим је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичних дјела утаја и угрожавање сигурности. Службеници ове јединице су ухапсили жену Ф.Х.С. јер је утврђено да је потражује Општински суд у Високом због кривичног дјела насиље у породици.

Држављанка Црне Горе је контролисана на уласку у БиХ на прелазу Увац и предата службеницима Центра судске полиције у Босанско-подрињском кантону. Ухапшено је и лице М.Ђ. након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Овај држављанин БиХ је контролисан на прелазу Каракај и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.  xcbczx

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана