Ламбаша преминула послије несреће

jutarnji.hr
Ламбаша преминула послије несреће

Загреб - Хрватска глумица Долорес Ламбаша (32), која је jутрос повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи, подлегла је повредама, пренијели су хрватски медији.

Несрећа се догодила око 6.45 часова на аутопуту А3 код Велике Копанице. Ламбаша је наводно у тренутку несреће била везана, али у лежећем положају, те је излетјела кроз прозор. Тешко повријеђена глумица је превезена на Одјељење реанимације славонско-бродске болнице, гдје је оперисана, али је потом преминула. Како је рекла портпарол славонско-бродске полиције, дошло је до судара два возила која су потом слетјела с пута. Аутомобилом је управљао глумац Стојан Матавуљ (52) који је у несрећи лакше повријеђен. Против њега је поднијета пријава због сумње у кривично дјело изазивања саобраћајне несреће.

Отац Долорес Ламбаше рекао је раније да је његова кћерка претрпјела тешке повреде стомака и груди. Долорес Ламбаша играла је у серијама "Одмори се, заслужио си", "Заувијек сусједи", "Закон љубави" и "Ружа вјетрова". Љетос су кружиле гласине да је у вези са десет година старијим редитељем Гораном Рукавином, а почетком године глумица је окончала три године дугу везу с предузетником Јосипом Радељаком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана