Лакташи: Познанику полупао ауто и пријетио убиством

Н. Т.
Лакташи: Познанику полупао ауто и пријетио убиством

ЛАКТАШИ - Лазар Р. из Косјерова код Лакташа ухапшен је због сумње да је полупао стакла на „форд фијести" свог познаника из сусједног села Петошевци, те пријетио његовој цијелој породици, сазнаје „Глас Српске".

Према нашим информацијама он је због ранијих размирица са познаницима, оцем и сином, у суботу дошао до њихове куће у Петошевцима.

''Био је пијан и прво је полупао стакла на аутомобилу који је био паркиран испред куће. Када су укућани изашли он је оцу и сину запријетио да ће их побити, сву породицу, те да ће им запалити кућу'', рекао је извор близак истрази и додао да је неко од њих позвао полицију која је брзо стигла и ухапсила насилника.

Полицијска управа Бањалука, наводећи иницијале, саопштила је да Лазара Р. терете за кривична дјела оштећење или одузимање туђе ствари и угрожавање сигурности.

''Лице Л.Р. је након хапшења алкотестирано и утврђено је да у организму имао око 1,68 г/кг алкохола. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. У току је истрага'', рекли су из ПУ Бањалука, не наводећи више детаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана