Куцао на врата затворене продавнице, па пуцао кроз прозор

Небојша Томашевић
Куцао на врата затворене продавнице, па пуцао кроз прозор

МОДРИЧА - Драгољуб С. (29) је особа која је испалила хитац из пиштоља на продавницу у мјесту Толиса код Модриче, сазнаје „Глас Српске“.

Према нашим информацијама, он је заједно са Нарсидом Џ. (32) „пежоом 508“ дошао у ово мјесто.

- Прво су куцали на врата продавнице, а пошто је било 4.50 часова и продавница није била отворена, сувозач Драгољуб је, из још неутврђеног разлога, испалио хитац кроз прозор у објекат  па су отишли - казао је наш извор.

Радници продавнице ујутро су уочили оштећење на прозору и зиду у унутрашњости продавнице те је о свему обавијештена полиција.

- Полицијски служебници Полицијске станице Модрича идентификовали су лица која су се наведеног дана у раним јутањим часовима довезла пред трговински објекат, куцали на улазна врата, након чега је Д.С. испалило метак из ватреног оружја у правцу трговине, чиме је оштетио прозор и зид у унутрашњости исте- навели су из Полицијске управе Добој.

О свему је обавијештен дежурни тужилац  Окружног јавног тужилаштва Добој.

- Тужилац се изјаснио да наведено има обиљежје кривицних дјела оштецење и одузимање туде ствари и неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја- појаснили су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана