Крвна освета: Осумњичени за убиство остаје иза решетака

ГС
Крвна освета: Осумњичени за убиство остаје иза решетака

БИХАЋ - Кантонални суд у Бихаћу продужио је притвор Изету Граховићу због сумње да је у Великој Кладуши убио суграђанина Асмира Халилагића.

Халилагић је у критичном периоду изашао из КПЗ Зеница гдје се налазио на служењу затворске казне због убиства Хасана Граховића, иначе брата осумњиченог.

Притвор осумњиченом продужен је због узнемирења јавности.

Истрага је открила да је осумњичени Изет Граховић дуже од двије године чекао на освету, а свега пар мјесеци након убиства брата Хасана у јануару 2021. године на друштвеним мрежама је чак и најавио освету.

– Бруда мој, кажу ми да те више нема, да више нећеш доћи, да си отишао на бољи свијет, на свијет гдје те ја не могу чути, ни видјети. Али ја им не вјерујем. Ја те видим сваки дан, свугдје си са мном. Једино што те не чујем, не знам је ли не можеш са мном причати, али боли ме. Не знам да ли ћу издржати сваки дан. Бол је све већа, волио бих те само загрлити да ти кажем "воли те брат". Без тебе једноставно не иде, немам куд, немам с ким и немам гдје. Ако ништа, Алахом се великим кунем, душманима ћу дупло да вратим. Нека ти драги Алах подари лијепи џенет, брате мој. Воли те брат – написао је осумњичени 25. марта 2021. године, скоро три мјесеца од убиства брата Хасана, преноси Српскаинфо.

Остало је нејасно зашто је осуђени за тешко убиство уопште био пуштен из КПЗ Зеница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана