КРВАВИ ПИР: Полицајце у Босанској Крупи напао исламски екстремиста!

АТВ
КРВАВИ ПИР: Полицајце у Босанској Крупи напао исламски екстремиста!

БОСАНСКА КРУПА - Малољетни Елмир С. (15) који је вечерас напао Полицијску станицу у Босанској Крупи гдје је убио једног и ранио другог полицајца је радикално инструисани исламски вјерски фанатик.

Ово тврди за АТВ извор близак истрази, који открива да је у станици убијен полицајац Озрен М. док је тешко рањен његов колега коме се љекари боре за живот.

Напад на полицијску станицу у Босанској Крупи: Малољетник убио полицајца!

”Након убиства полицајаца истражиоци су дошли до порука у којима је нападач Елмир С. навео да су разлози због којих напада полицију `подржавање циониста, жеља за Европском унијом, убијање невиних муслимана и убиство шејха Јусуфа Барчића (вођа и оснивач селефијског покрета у БиХ који је 2007. године погинуо у саобраћајној несрећи у Тузли)`”, открива извор АТВ-а.

Исти извор наводи да нападач потиче из породице чији је отац припадник вехабијског покрета, а са истомишљеницима је често виђан у једном кафићу у Босанској Крупи. Да се ради о исламском екстремисти указује и његов Фејсбук профил који је препун исламистичких обиљежја.

На позадиској фотографији профила налази се застава ”Abdullah Azzam" бригаде, односно милитантне групе и одјељка злогласне Ал Каиде у Либану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана