Кршили мјере на журци у Шипову, па се потукли

ГС
Кршили мјере на журци у Шипову, па се потукли

БАЊАЛУКА - М.Ј. из Шипова у кући у Книнској улици организовао је приватно окупљање, супротно мјерама из закључка Републичког штаба за ванредне ситуације, а том приликом је између шест лица дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом и физичким нападом, након чега је реаговала полиција.

Полицијска управа Мркоњић Град саопштила је да је Полицијској станици Шипово јуче око поноћи пријављено је да је у Книнској улици нарушен јавни ред и мир тучом, виком и галамом те да је изласком на лице мјеста утврђено да је на журци било присутно око 30 људи.

Припадници Полицијске станице Шипово ће против М.Ј. надлежном суду поднијети захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја ограничење кретања на одређеном простору.

Против лица чији су иницијали В.М, С.Р, С.П, Р.Ј, С.С. В.М. биће поднесен извјештај због почињеног прекршаја туча и физички напад, а против лица В.М. и за почињени прекршај угрожавање безбједности пријетњом напада на живот и тијело, саопштено је из Полицијске управе Мркоњић Град.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијска управа Мркоњић Град позива грађане да надлежним службама пријаве неодговорне појединце или групе који својим понашањем могу да угрозе здравље људи.

-Припадници Полицијске управе Мркоњић Град ће, с циљем заштите здравља људи, а у складу са важећим закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације и препорукама Института за јавно здравство Републике Српске, наставити са спровођењем мјера и радњи из своје надлежности -наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана