Крадљивац шуме комбијем прегазио полицајце

ГС
Полиција трага за Авдом Дахићем
Foto: Аваз | Полиција трага за Авдом Дахићем

САРАЈЕВО - На подручју Хаџића синоћ се одвијала права драма, када је мушкарац који је уочен како краде шуму повриједио током бјекства два полицајца.

Како сазнаје портал “Аваза” један полицајац задобио је тешке повреде, али на срећу није животно угрожен. Сазнаје се да полиција трага за Авдом Дахићем, који је полицајце прегазио комбијем.

Дахић је прво комбијем ударио једну патролу и повриједио полицајца, а након што су за њим почели пуцати, јер се није заустављао, вратио се у рикверц и прегазио још једног полицајца. Једном полицајцу сломљен је кук.

Након тога је Дахић побјегао са лица мјеста и за њим је расписана потрага. О свему је обавијештено и Тужилаштво КС. Сазнаје се да се овај догађај третира као покушај убиства.

Виктор Ћатић, предсједник Синдиката полицијских службеника, државних службеника и намјештеника Кантона Сарајево потврдио је за “Аваз” да су повријеђена два полицајца.

 - Тачно је да су повријеђена два полицијска службеника. Један од њих је задобио теже тјелесне повреде. О свему је обавијештено Тужилаштво КС. Најоштрије осуђујемо напад и апелујемо на органе гоњења да адекватно санкционишу нападаче - рекао је за Ћатић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана