Кострешевић: Нико ко је умијешан у убиство инспектора неће бити поштеђен

ГС
Foto: InfoBijeljina

БИЈЕЉИНА - Нико од оних који су умијешани у убиство полицијског инспектора Ненада Марковића у Бијељини неће бити поштеђен одговорности, поручено је у ванредном обраћању полицијских руководилаца.

Синиша Кострешевић, директор Полиције Републике Српске, изразио је дубоко жаљење и саучешће породици убијеног колеге.

"Ниједна околност у вези са овим догађајем, те ниједно лице које је умијешано на било који начин неће бити изостављено нити искључено одговорности", навео је Кострешевић и изразио опредијељеност полиције да предузме све мјере да се сваки детаљ у вези са овим случајем расвијетли.

Стјепан Терзић, начелник Полицијске управе Бијељина, рекао је да им је пуцњава пријављена синоћ око 23.57, а у пријави је наведено да се догодила испред угостистељског објекта "Гилл", у Улици Меше Селимовића.

"Изласком на лице мјеста потврдили смо наводе пријаве, те утврдили да је том приликом тешко рањен полицијски службеник, који је одмах превезен на указивање љекарске помоћи", навео је, преносе Независне.

Терзић, те додао да су ухапшена четири лица, а данас је интензивно настављена радња на документовању овог кривичног дјела.

Како је навео, по прикупљеним сазнањима, сва лица која се директно доводе у вези са овим случајем налазе се под контролом полиције.

Он је додао да осим њиховог колеге нико није рањен у овој пуцњави. Подсјетимо, Марковић је подлегао повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана