Копрановић поново ухапшен: Шаком у главу ударио суграђанина након свађе у саобраћају

ГС
Копрановић поново ухапшен: Шаком у главу ударио суграђанина након свађе у саобраћају

БАЊАЛУКА- Јеленко Копрановић (51) а.к.а. Сјеница ухапшен је јуче због сумње да је након свађе у саобраћају шаком у главу ударио возача аутомобила у Бањалуци.

У ПУ Бањалука наводе да се напад догодио јуче око 17.15 часова у Суботичкој улици у Бањалуци.

”Полицијски службеници ПУ Бањалука у 18.30 часова лишили су слободе Ј.К. због сумње да је починио кривично дјело насилничко понашање. Полицији је у 17.15 часова оштећени пријавио да га је, након неспоразума у саобраћају, физички напао непознати мушкарац који је управљао мотоциклом ”хонда”, усљед чега је задобио тјелесне повреде”, саопштила је ПУ Бањалука.

Додају да је оштећеном указана љекарска помоћ у УКЦ Републике Српске. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, пише АТВ.

Копрановић је познат као вишеструки преступник, који је раније осуђиван за више тешки кривичних дјела. У посљедње три године више пута је привођен због насилничког понашања, а у јануару је против њега подигнута оптужница јер је шаком у главу ударио полицајца Д.Р. који је, по службеној дужности, кренуо да уклони његов непрописно паркирани ”BMW”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана