Коментарисао убиство с лажног „Фејсбук“ налога

ГС
Коментарисао убиство с лажног „Фејсбук“ налога

ПРИЈЕДОР - Приједорска полиција обавила је криминалистичку обраду над Н.В. из Новог Града због сумње да је на „Фејсбуку“ креирао лажни налог, са стварним именом и презименом, а затим писао узнемирујуће коментаре.

Н.В. је, пише АТВ. са лажним налогом коментарисао убиство Јасмина Селимагића (36), који је у јуну ове године изрешетан хицима из аутоматске пушке у кафићу у насељу Урије у Новог Граду.

-Полицијски службеници идентификовали су Н.В. који је починио кривично дјело лажно представљање. Дјело је починио тако што је креирао „Фејсбук“ профил на име другог лица из Новог Града и са истог јавно објавио коментар узнемирујућег садржаја који се односи на убиство почињено у Новом Граду у јуну мјесецу ове године - наводе у ПУ Приједор.

Незванично, у цијелом случају нису спорни коментари које је Н.В. писао, већ то што их је писао с туђим именом и презименом. Стварна особа је због тога наводно имала одређене неугодности због чега је цијели случај и пријављен полицији.

-Над Н.В. је извршена криминалистичка обрада, а након комплетирања предмета полиција ће против њега доставити извјештај Окружном јавном тужилаштву у Приједору за почињено кривично дјело лажно представљање - наводе у полицији.

Za  убиство Јасмина Селимагића осумњичен је Милорад Цвјетојевић из Босанске Крупе, који је током сасалушања у тужилаштву признао злочин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана