Код Требиња заплијењено 40 килограма дроге (ФОТО)

Н. Т.
Foto: Гранична полиција БиХ

ТРЕБИЊЕ – Припадници Граничне полиције БиХ у Требињу данас су заплијенили 40 килограма сканка и ухапсили В.М. и М.Н.

Како је саопштено из Граничне полиције БиХ наркотици су откривени прегледом возила „мерцедес“ у граничном подручју општине Требиње.

- Возило типе „мерцедес“ МЛ којим је управљао В.М. држављанин БиХ је контролисано и заустављено данас  око 12 часова у граничном подручју општине Требиње. Детаљним прегледом  у пртљажном простору, пронађене су три велике црне путне торбе с опојном дрогом - саопштено је из Граничне полиције БиХ

Додаје се да је као  претходница испред поменутог „мерцедеса“ ишло возило „фијат пунто“ којим је управљао М. Н., држављанин БиХ. 

 

- Због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело неовлаштени промет опојним дрогама о догађају је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва  БиХ, као и дежурни судац Суда БиХ. Осумњичени су лишени слободе и против њих ће бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу надлежном тужилаштву-рекли су у Граничној полицији БиХ.

Додали су да су  активности јединице граничне полиције Требиње реализоване  у сарадњи с Министарством унутрашњих послова Републике Српске,  Полицијском управом  Требиње. Рад на предмету се наставља. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана