Код Фоче пронађен Београђанин који је доживио назгоду па се изгубио

Н.Т.
Код Фоче пронађен Београђанин који је доживио назгоду па се изгубио

ФОЧА - Полиција је ефикасним радом убрзо након пријаве пронашла Београђанина Драгана М. који је доживио саобраћајну несрећу у Шћепан пољу код Фоче након чега се изгубио, потврђено је "Гласу Српске".

Наводећи његове иницијале из  Полицијске управе Фоча, саопштили су да им је овај случај пријављен 26. јула.

- У пријави је наведено да је М.Д. имао саобраћајну незгоду 25. јула на подручју Шћепан поља и да се с њим породица чула 26. јула путем телефона када им је рекао да не зна гдје се тачно налази. Оперативним радом  лоциран је  телефон и утврђено је да се лице налази на подручју Шћепан поља. Заједно са породицом полиција је претражила терен и М. Д. је пронађен јутрос 27. јула око 7.20 часова - саопштили су из ПУ Фоча.

Београђанин Драган М. пребачен у Универзитетску болницу Фоча гдје задржан  на лијечењу. У полицији су појаснили да су утврдили да се 25. јула око 21.20 часова десила саобраћајна незгода на путу Шћепан поље – Фоча, у мјесту Дучели у којој је једно лице теже повријеђено. Нагласили су да су увиђај несреће обавили  полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча, док је повријеђени задржан на лијечењу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана