Код Бањалучанина пронађени кокаин и медицинска шприца

Небојша Томашевић
Код Бањалучанина пронађени кокаин и медицинска шприца

БАЊАЛУКА - Немања Ћутковић (33) из Бањалуке, одраније познат по кривичним дјелима, ухапшен је након што је код њега пронађено близу 10 грама кокаина као и шприца са смолом канабиса, потврђено је "Гласу Српске"

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи инцијале, саопштено је да је поменути ухапшен 15. јула у оквиру акције усмјерене на спречавање и откривање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.

- Код наведеног лица Н.Ћ пронађена је и одузета пвц врећица у којој се налазило око 9,8 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин. Такође нађена је и одузета медицинска шприца са садржајем црне отопине (која асоцира на смолу канабиса) -  стоји у саопштењу.

Наводи се да се осумњиченом Н.Ћ. на терет ставља кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

- Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета, против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу - пише у саопштењу.

Ћутковић је  осумњичен раније за насиље у породици, разбојништво које починио у ФБиХ и за које је осуђен, а хапшен је и због насилничког понашања. 

Он је иначе син Александра Ћутковића који је ухапшен у оквиру акције ”Ескадрон” због сумње да се бавио трговином наркотика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана