Код Бањалучанина пронађена дрога и украдене иконе

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Бањалучка полиција ухапсила је лице из овог града Р.С. код кога је пронађена дрога и предмети за које се сумња да је украло у више наврата и том приликом починило материјалну штету од 20.000 КМ.

Лице је ухапшено због сумње да је починило кривична дјела недозвољена производња и промет дроге и тешка крађа, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полиција је лице Р.С ухапсила у уторак, 16. августа, јер је оперативним радом дошла до сазнања да се оно може довести у вези са извршењем наведених кривичних дјела.

Полиција је на основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, претресла стан и друге просторије које користи наведено лице и пронашла и одузела више предмета.

Одузето је око 100 грама спида, марихуана, дигитална вага, метална мрвилица, као и већи број алата и машина, православних икона и других предмета који потичу из три кривична дјела тешке крађе, извршена од 31. маја до 20. јула на подручју Бањалука, а којима је причињена материјална штета око 20.000 КМ.

У току је рад на документовању предмета, након чега ће против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана