Казна од 2.500 КМ због тјелесне повреде

Срна
Foto: Илустрација

ПРИЈЕДОР- Основни суд у Приједору прихватио је изјаву о признању кривице и мушкарца из овог града С.Б. осудио на новчану казну од 2.500 КМ због кривичног дјела тјелесна повреда, објавио је данас овај суд.

У пресуди се наводи да је С.Б. 7. априла 2020. године у Омарској физички напао мушкарца Х.С. након што је претходно провоцирао његову дјевојку Ч.М.

Оштећени је од удараца изгубио свијест и задобио нагњечине главе, потрес мозга, истегнуће вратног дијела кичме, нагњечење крснослабинског предјела и огуљотине лактова и кољена.

Основни суд у Приједору прихватио је и изјаву о признању кривице и условно казнио мушкарца О.Г. из Приједора за кривично дјело оштећење туђе ствари.

У пресуди се наводи да је О.Г. 9. августа 2017. године у Горњим Расавцима код Приједора, за вријеме народног збора код Цркве Светог Пантелејмона, возио у припитом стању и својим "аудијем А8" ударио у агрегат за струју власнице Г.Г, причинивши 200 КМ материјалне штете.

Казна затвора у трајању од три мјесеца се неће извршити уколико оптужени у року од једне године од дана правоснажности пресуде не учини ново кривично дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана