"Каспер" уловио седам нарко-дилера

Н.Т.
"Каспер" уловио седам нарко-дилера

САРАЈЕВО - Полиција је у акцији "Каспер" ухапсила седам особа због сумње да су се бавили препродајом наркотика, а заплијењено је око 1,2 килограма спида, 1,3 килограма марихуане и 90 грама хероина.

Из МУП-а Кантона Сарајево је саопштено да су у оквиру акције извршени претреси на 12 локација те даје полиција осим дроге заплијенила 900 марака, оружје и предмете за препакивање и препродају наркотика.

- Заплијењене су ваге за мјерење, полуаутоматска пушка, аутоматска пушка "М56" са четири оквира муниције, те 156  метака разног калибра, учна бомба, један пиштољ са оквиром и седам  метака - наводи се у саопштењу полиције.

Истиче се да су ухапшени повратници  у вршењу кривичних дјела, који ће након криминалистичке обраде у службеним просторијама Управе полиције МУП-а КС бити предати у даљу надлежност Тужилаштву Кантона Сарајево. 

Терете их да су починили кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољено држање ватреног оружја и експлозивних средстава те за недозвољено посједовање ватреног оружја.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана