Још један насилник завршио иза решетака, физички насртао на жену и њену мајку

ГС
Још један насилник завршио иза решетака, физички насртао на жену и њену мајку

На приједлог Кантоналног тужилаштва ХНК Мостар, рјешењем Општинског суда у Мостару одређен је притвор у трајању од један мјесец према осумњиченом Мухамеду М. (1995.) из Мостара, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело “насиље у породици” и кривично дјело “лака тјелесна повреда”.

Осумњиченом Мухамеду М. се ставља на терет да је 14. августа око 12 часова у Мостару након што се претходно вербално сукобио са С.А., с којом живи у ванбрачној заједници и имају троје малољетне дјеце, физички насрнуо на исту, саопшено је из Тужилаштва ХНК.

– Једном руком ухватио ју је у предио врата, стискајући је, при чему је оштећеној нестајало ваздуха, те је на тај начин повриједио, а након тога приликом изласка из куће, физички је насрнуо и на мајку оштећене Р.Р. и ударио је отвореним дланом у предјелу лијеве стране чела, на који начин јој је нанио лаке тјелесне повреде – појашњено је.
Општински суд у Мостару је оцијенио да је сасвим утемељено и оправдано одређивање притвора осумњиченом Мухамеду М., јер нарочите околности оправдавају бојазан да ће поновити казнено дјело или да ће учинити казнено дјело којим пријети, а за то казнено дјело може се изрећи казна затвора у трајању од три године или тежа казна, преноси Српскаинфо.

Осумњичени Мухамед М. је повратник у вршењу ове врсте кривичних дјела, а због којих је и издржавао казну затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана