Језив злочин: Супругу држао мртву у стану па писао љубавне статусе о њиховој срећи

Независне
Језив злочин: Супругу држао мртву у стану па писао љубавне статусе о њиховој срећи

САРАЈЕВО - Стравичан злочин потресао је Сарајево након што је у стану пронађено тијело Нермине Равлић (38), а због убиства су ухапшени њен супруг Горан Равлић (36), као и његова мајка Леџиба Равлић (76) и рођак Латиф Јашаревић (67), који су, како се сумња, такође умијешани у овај злочин.

Мушкарац се пред истражиоцима  МУП-а Кантона Сарајево бранио ћутањем, а све три особе биће предате у Тужилаштво КС.

Тијело несрећне жене је данима било у стану и, како наводе локални медији, ријеч је о бруталном злочину јер је наводно њено тијело било дословно измасакрирано.

Полицајци који су дошли на лице мјеста остали су шокирани када су затекли њено тијело, које је било скоро па непрепознатљиво.

Наиме, како је саопштено из МУП-а Кантона Сарајево, након што је у стану у Колодворској улици на Пофалићима пронађено тијело, ухапсили су три особе за убиство, саучесништво и непријављивање кривичног дјела.

Полицијску управу Ново Сарајево позвала је жена наводећи да се налази у Улици Хамдије Чемерлића и да има важне информације.

Патрола је лоцирала жену и утврђено је да се ради о 76-годишњој Л.Р. из Сарајева, која је рекла да се њен син, 36-годишњи Г.Р. удаљио из стана с намјером да науди себи, а потом је казала да се у Колодворској улици налази њена снаха која је претходно извршила самоубиство.

О свему је одмах обавијештена дежурна тужитељка Кантоналног тужилаштва КС, која је наложила ангажовање стручног тима који ће отворити врата.

Полиција је у стану на седмом спрату небодера у сарајевском насељу Пофалићи пронашла тијело Н.Р. из Сарајева (38)  са видљивим траговима насиља, а утврђено је да је она данима мртва.

Увиђајем је руководила кантонална тужитељка Кантоналног тужилаштва КС, а полиција је пронашла предмете и трагове извршења кривичног дјела, преносе Независне.

Полиција је потом лоцирала и ухапсила осумњиченог мушкарца у Улици Курта Сцхорка на подручју општине Илиџа, уз подршку службеника Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ, а ухапшена је и његова мајка.

Такође радећи на расвјетљавању злочина, полиција је ухапсила и њиховог рођака Л.Ј. (67), који је знао за смрт несрећне жене, а то није пријавио.

Тијело жене је пребачено у просектуру Баре, гдје ће бити обављена обдукција и сва друга потребна вјештачења.

Незванично медији преносе да је несрећна жена убијена ударцима предметом налик на мотку.

Мотив овог гнусног злочина се утврђује, а незванично сазнајемо да је могуће да је у питању љубомора.

Медији преносе да је Јашаревић с Равлићем ишао у куповину алата и оруђа којим су планирали да се ријеше тијела.

Наводно је и нешто од тога платио својим новцем, како Равлић, који се терети за убиство, не би био откривен.

Муж којег терете за злочин је на друштвеним мрежама објављивао статусе у којима је писао о љубави, и то све док је тијело жене било у стану.

"Горан и Динка Нермина Равлић три пута вјенчани! Опшински! Исламски (Шеријатски)! Католички (Канонски прешли на католичанство), а никада се раставили. Ако има неко да се три пута вјенчао, а никада се није раставио, нека се јави! Наша љубав је заувијек прво пред нама и за нас и у нама, а сутра и за нашу дјецу. Свако добро свима желимо и да нађу сродну душу као што смо ми нашли једно друго", написао је Горан Равлић уз њихову заједничку фотографију, док је несрећна жена била мртва у стану.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана