Једномјесечни притвор пљачкашима матичног уреда у Дворовима

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

БИЈЕЉИНА - Основни суд у Бијељини одредио је данас једномјесечни притвор за два лица која су у Дворовима опљачкала Матични уред.

Суд је уважио приједлог Окружног јавног тужилаштва и лицима чији су иницијали Р.М. и М.С. одредио притвор, објављено је на сајту Тужилаштва. Из Тужилаштва су појаснили да је притвор предложен због основане бојазни од бјекства осумњичених лица, с обзиром на то да је ријеч о држављанима Србије.

Два држављанина Србије ухапшена су у суботу, 29. јануара, у Бијељини због сумње да су опљачкали матични уред у Дворовима, након што је грађанин пријавио телефоном полицији да је у Улици Карађорђева уочио два непозната мушкарца која улазе у просторије матичног уреда.

Полиција је, по запримљеној пријави, на лицу мјеста затекла осумњичене са бланко обрасцима, изводима из матичне књиге рођених, умрлих, вјенчаних, као и увјерењима о држављанству. Пронађени су и предмети који су служили као средства за извршење кривичног дјела тешка крађа, саопштено је раније из бијељинске Полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана