Једномјесечни притвор осумњиченом за силовање

ГС
Једномјесечни притвор осумњиченом за силовање

ДОБОЈ- Основни суд у Дервенти одредио је једномјесечни притвор Б.Д. /31/ из овог града због сумње да је физички и психички малтретирао жену са којом је био у емотивној вези, те је употребом силе принудио на полни однос.

На терет су му стављена два кривична дјела силовања у стицају са кривичним дјелом насилничко понашање, саопштено је из добојског Окружног јавног тужилаштва.

Дервенћанин је осумњичен да је од априла до краја октобра у Дервенти у више наврата узнемиравао жену П.Н, са којом је одређено вријеме био у емотивној вези.

Из Окружног јавног тужилаштва Добој су навели да је жену П.Н. физички и психички малтретирао на разне начине, те да ју је употребом силе два пута принудио на полни однос и вршењем насиља знатно угрозио спокојство оштећене, а при извршењу дјела истој је нанесена повреда.

Притвор је предложен због постојања нарочитих околности да би осумњичени боравком на слободи могао поновити исто или слично кривично дјело.

Њему је судија за претходни поступак одредио притвор у сриједу, 1. новембра, по приједлогу Окружног јавног тужилаштва у Добоју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана