Извршен увиђај на мјесту пада авиона

Срна
Foto: РТРС

ГРАДИШКА - Полиција из Градишке је уз сагласност дежурног тужиоца Тужилаштва БиХ извршила данас увиђај на мјесту пада авиона марке “пајпер” на локалитету Црна Локва на Козари, али без комисије за истраживање ваздухополовних удеса јер није формирана, саопштила је Полицијска управа Градишка.

На лицу мјеста пронађена су два тијела настрадалих, лична документа и два мобилна апарата. Обудкција тијела ће бити извршена у понедјељак, 14. децембра, у просторијама Завода за судску медицину Републике Српске, наводи се у саопштењу.

Из градишке Полицијске управе су навели да су њихови полицијски службеници извршили увиђај на мјесту пада авиона на локалитету Црна Локва у засеоку Суботићи, село Козара, град Градишка, уз сагласност дежурног тужиоца Тужилаштва БиХ и уз присуство дежурног мртвозорника Дома здравља Градишка.

Напомињу да су тијела настрадалих уз пратњу полицијских службеника транспортована у просторије градског гробља у Бањалуци.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва БиХ.

Спортски авион, у којем су били пилот и оператер, срушио се прије два дана на подручју Козаре, а превозио је вакцине за лисице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана