Избоден младић у Бихаћу, за напад осумњичени мигранти

Срна
Избоден младић у Бихаћу, за напад осумњичени мигранти

БИХАЋ- Младић из Бихаћа повријеђен је у нападу у бихаћком насељу Прекоуње и превезен је у болницу, потврђено је у Оперативном центру МУП-а Унско-санског кантона.

 

- Полицијска станица Бихаћ је синоћ у 22 сата запримила анонимну телефонску пријаву да је једна особа повријеђена у Цазинској улици у Бихаћу, те да су дјело највјероватније починили мигранти - казао је портпарол МУП-а УСК Але Шиљдедић.

Полиција је изашла на терен и пронашла 34-годишњака из Бихаћа који је имао убодне повреде у предјелу стомака  те је он превезен у Дом здравља и након тога у болницу, гдје му је указана медицинска помоћ и гдје је остао на даљњем лијечењу.

- Мигранти који су затечени на лицу мјесту, односно три држављанина Марока - два мушкарца и једна жена, позвани су у просторије Полицијске станице у Бихаћу. Тренутно се са њима обављају информативни разговори. Морали смо сачекати присуство преводиоца арапског језика и у току је тај дио истражних радњи, односно утврђивања свих околоности како је дошло до новог инцидента - казао је Шиљдедић.

Наводи да још увијек нема квалификације дјела.

- Тужилац је обавијештен, али чекамо да се кривично дјело оквалификује, да ли се ради о наношењу тешких тјелесних повреда или покушаја убиства - казао је.

Како јавља репортер Н1 Расим Павица, повријеђени је стабилног здравственог стања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана