Из саобраћаја искључена 52 пијана возача

Срна
Из саобраћаја искључена 52 пијана возача

ПРИЈЕДОР - У тродневној акцији појачане контроле саобраћаја на подручју Полицијске управе Приједор од 663 контролисана учесника у саобраћају, због почињених прекршаја кажњена су 74, саопштено је из ове управе.

Због управљања возилом под дејством алкохола из саобраћаја су искључена 52 возача, а на тријежњењу је задржано седам пијаних и један који је одбио алкотестирање.

Акција је реализована од 16. до 18. јуна с акцентом на контролу управљања возилом под дејством алкохола, дроге или лијекова који се не смију употребљавати прије и за вријеме вожње.

У саопштењу се наводи да се на магистралном путу Приједор - Козарска Дубица у Кнежици јуче у 13.15 часова догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали Ј.К. из Козарске Дубице управљајући “пежоом” и З.К. из истог мјеста који је возио трактор.

Возач трактора је због повреда превезен у приједорску болницу, а против возача путничког аутомобила биће достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву Приједор због кривичног дјела угрожавање јавног саобраћаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана