Из кафане отишао по пушку и у жртву испалио читав оквир

ГС
Из кафане отишао по пушку и у жртву испалио читав оквир

НОВИ ГРАД - За убиство Јасмина Селимагића (36) из Новог Града осумњичен је Милорад Цвјетојевић (25) из Босанске Крупе који раније није долазио у сукоб са законом и нема полицијски досије, потврђено је за Уну.

Мотив злочина се још истражује, а први резултати истраге указују да је између Ћетојевића и Селимагића у кафани дошло до препирке.

-Цвјетојевић је претходно био у кафићу, у којем се налазио Селимагић и више гостију. Између њих је дошло до некакве препирке и Цвјетојевић је отишао из кафића по аутоматску пушку, а онда се вратио - каже извор близак истрази.

Он каже да су свједоци испричали да је, видјевши наоружаног младића, Селимагић устао и кренуо према њему.

-Наводно му је рекао нешто у стилу: "Шта је мали, шта се к...ш" и Цвјетојевић је запуцао. Испалио је читав оквир из аутоматске пушке. У том тренутку у кафићу се налазило више гостију и срећа је да још неко није страда - каже извор Уне.

Он открива да је Цвјетојевић након убиства остао у кафани, гдје је сачекао долазак полиције која га је ухапсила и спровела на даљу криминалистичку обраду.

Током увиђаја на лицу мјеста нађена је пушка из које је пуцао, велики број чаура, као и зрна од метака.

У Полицијској управи Приједор наводе да је М.Ц. ухапшен због сумње да је починио тешко убиство на штету Ј.С., те кривична дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Убиство се догодило синоћ око 22 часа  у кафићу  "Блу" у насељу Урије у Новом Граду.

Селимагић је полицији познат као безбједносно интересантна особа која се доводила у везу са трговином наркотицима и кријумчарењем миграната.

Хапшен је 2016. године у акцији СИПА због сумње да је као члан криминалне групе Ганија Куртија учествовао у међународном кријумчарењу великих количина марихуане из Црне Горе у БиХ.

Приједорска полиција је својевремено истраживала и пријаву његове отмице. За ту отмицу је био осумњичен Александар Миљатовић, оптужени за убиство начелника Сектора криминалистичке полиције  Приједор Раденка Башића, међутим Селимагић је повукао пријаву тврдећи да је добровољно ушао у аутомобил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана