Истукла мужа дрвеном кашиком

Агенције
Истукла мужа дрвеном кашиком

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву, Подручна канцеларија у Власеници, након проведене истраге, подигло је оптужницу против Н.Л. и Ц.Л. због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници, саопштено је из ОЈТ Источно Сарајево. Оптужницу је потврдио Основни суд у Власеници.

Оптужницом се Н.Л. и Ц.Л. ставља на терет да су дана 27. августа 2023. године, у поподневним сатима, у њиховој породичној кући, у којој живе заједно као супружници, а која се налази у Власеници, једно над другим извршили радње примјене силе на физички или психички интегритет, наводи се у саопштењу.

Оптужена Л.Ц. је супруга Л.Н. више пута огребала ноктима у предјелу руку, рамена и леђа, те га ударила дрвеном кашиком у предјелу десне поткољенице, па му је на овај начин нанијела повреде у виду вишеструких огуљотина по рукама, раменима и леђима, те крвног подлива у доњој трећини десне поткољенице.

Супруг Л.Н. је Л.Ц. гребао ноктима у предјелу зглоба лијеве руке и на тај начин јој нанио повреде у виду три огреботине у предјелу лијевог ручног зглоба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана