Истрага о подметању пожара под возило Божане Вујиновић: “Ренџ ровер” плануо због нерашчишћених љубавних рачуна?

Н. Т.
Истрага о подметању пожара под возило Божане Вујиновић: “Ренџ ровер” плануо због нерашчишћених љубавних рачуна?

БАЊАЛУКА - Мушкарац који је у Тржном центру “Делта планет” запалио џип “ренџ ровер”, власништво познате бањалучке старлете Божане Вујиновић, имао је хируршку маску на лицу и капу на глави, а још није идентификован.

Из Полицијске управе Бањалука, не помињући име власника возила, саопштили су да предузимају све неопходне мјере и радње на проналаску извршиоца и расвјетљавању кривичног дјела паљевина.

Мотив није саопштен, а према непотврђеним информацијама, спекулише се да је возило запаљено због нерашчишћених љубавних афера.

“Ренџ ровер” је запаљен у понедјељак на паркингу у ТЦ “Делта”. Возило је у потпуности уништено, а повријеђених није било.

- Пожар је полицији пријављен у 16.35 часова, а утврђено је да је непознато лице возило полило запаљивом течношћу, након чега је запалило и побјегло. У току је истрага - рекли су у полицији.

Ватру су угасили припадници Ватрогасне бригаде Бањалука, а због пожара је био евакуисан “Делта планет”. Подметање пожара снимиле су камере овог тржног центра и на снимку се види мушкарац који са канистером прилази аутомобилу, затим посипа аутомобил и пали ватру, након чега бјежи из гараже. Пожар је брзо букнуо и распламсао се.

Божана Вујиновић је доспјела у јавност када су њене фотографије објављене у једном издању најпознатијег магазина за мушкарце “Плејбој”. Српски медији повезивали су је са фолк пјевачем Ацом Лукасом, али и са познатим бразилским фудбалером Нејмаром због фотографије из Париза.

Највећи скандал избио је у августу 2019. године када је Божана са још једном дјевојком привођена у хотелу у Бечићима код Будве у акцији сузбијања елитне проституције. Она је то демантовала, наводећи да нема везе са проституцијом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана