Исповијест Бањалучанке коју је покушао запалити невјенчани супруг

ГС
Foto: АТВ БЛ

БАЊАЛУКА - "Каже, сад ћу те полити бензином и запалити. Кад је он пролазио поред мене ја сам осјетила мирис бензина ја сам се усправила у једном тренутку и он је мене само пљуснуо, мени је бензин отишао у уста, на лице, по коси", испричала је Бањалучанка коју је покушао запалити невјенчани супруг.

Т.П. и даље не спава мирно - у стану у ком живи и даље се осјећа мирис бензина. Хорора, који је на сву срећу преживјела, кроз сузе се присјећа. Њен невјенчани супруг, Л.Л. осумњичен је да је покушао да је убије. Ухапшен је и чека се одлука о евентуалном притвору.

Свађа је услије дила због пропуштених позива. Л.Л. је наводно закључао врата и пријетио јој батинама, док је она са терасе дозивала помоћ, а њен невјенчани супруг потом ју је полио бензином.

"Заборавио је упаљач, то ме је спасило, да ме је одмах запалио ја бих изгорјела. Само ми је кроз главу прошло да саперем бензин са себе, бар косу, лице. Држала сам туш имала сам осјећај да вода уопште не иде колико је то било масно. Ја сам се спирала и купатило је одједном плануло, плануо је и дио ходника гдје сам ја била док сам покушавала да откључам браву, имам овдје мање опекотине", прича она за "АТВ".

Успјела је да угаси пожар у купатилу, а потом истрчала на балкон и поново дозивала помоћ. Због тога ју је, како прича, Л.Л. ударио песницом у лице. Убрзо је, присјећа се она, дошла полиција.

"Тужилац је ставио приједлог за одређивање мјере притвора због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело. О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Окружног суда у Бања Луци", саопштено је из Окружној јавној тужилаштва.

Т. П. која је са осумњиченим била у вези пет мјесеци, тврди да је и раније био агресиван. Покушала је да оде, али јој је, каже, пријетио самоубиством. Сада је сама у том стану. Тврди да не жели да у све увуче и своју породицу.

Сличан случај, али са трагичним крајем десио се прошле године у Александровцу код Лакташа. Бранислав Станивуковић полио је бензином и запалио своју невјенчану супругу. Трагичном догађају присуствовала је кћерка жртве. Станивуковић је и прије тог злочина 10 година злостављао супругу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана