Исцурили језиви детаљи звјерског злочина у Сарајеву: Купили машину да раскомадају и самељу тијело?!

ГС
Foto: Фактор.ба

САРАЈЕВО - Нермина Равлић брутално је убијена прије неколико дана у сарајевском насељу Пофалићи, показала је истрага, а њено тијело је буквално је измасакрирано.

За убиство несретне жене на изразито окрутан начин сумњиче се њен супруг Горан Равлић и његова мајка Леџиба Равлић, за шта их и Тужилаштво КС терети и због чега им је предложен притвор. Помагачу Латифу Јашаревићу се на терет ставља кривично дјело непријављивање кривичног дјела и помоћ након извршеног кривичног дјела.

"Аваз" данас открива нове детаље овог стравичног злочина.

Да ствар буде гора, њен супруг је правоснажно осуђен у Хрватској 2019. године због кривичног дјела тешка тјелесна повреда, пријетња.

Но, истрага је показала да су Горан и његова мајка Леџиба по претходном договору убили Нермину, и то на врло окрутан и бруталан начин. Прије убиства, Нермину су физички и психички злостављали, ускративши јој било какву врсту комуникације са спољним свијетом.

Онемогућили су јој и приступ мобителу и изласке ван стана те је континуирано сексуално злостављали на начин да су јој гурали НН предмете оштрих ивица и већег обима у вагинални и анални отвор, усљед чега је несретна жена трпјела изузетно јаке болове.

Данима су је изгладњивали, чупали и шишали јој косу и наносили тешке повреде, у виду тешких ломова екстремитета, тупим ударцима у предјелу главе и других дијелова тијела.

Претходно су јој свезали руке да не може пружити било какав отпор. Колико су били брутални, истрага је показала да су након убиства несретне жене, а да би сакрили трагове, прикрили неугодне мирисе из стана користећи разне освјеживаче и мирисне свијеће.

Истрага је показала и да су Равлић, његова мајка и њихов помагач Латиф Јашаревић у тржним центрима "купили сјекиру, пилу, сет ножева, више пластичних кутија, патроне амонијака за преносиве фрижидере, пластичне рукавице, пластична одијела, заштитне маске, селотејп траке, вреће за смеће".

Према истрази, купили су машину за мљевење меса, а све у циљу да тијело раскомадају и уклоне из наведеног стана, то јесте да униште све доказе и трагове звјерског убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана