Инцидент у суду: Ајша Рамић поново ухапшена

ГС
Инцидент у суду: Ајша Рамић поново ухапшена

САРАЈЕВО - Височанка Ајша Рамић поново је завршила у полицији, а овога пута је, како је потврђено, привођена због вербалног напада на судског полицајца у Општинском суду у Високом.

Портпарол МУП-а Зеничко-добојског кантона Самир Валентић потврдио је да је А. Р. ухапшена у уторак.

– Дана 15. октобра, у 11.30 сати, у просторијама Општинског суда у Високом, од стране Р. А. (31) из Високог почињено је кривично д‌јело угрожавање сигурности, према службенику судске полиције. Лице Р. А. је спроведено у просторије Полицијске станице Високо гд‌је је лишено слободе и задржано у просторијама за задржавање, након чега је над истим заведена криминалистичка обрада уз упознавање дежурног тужиоца, казао је за „Аваз“ Валентић.

Незванично се сазнаје да је Рамић након криминалистичке обраде отпуштена из полицијских просторија.

Раније привођена Ајша Рамић дошла је у жижу јавности након привођења с Наидом Механовић у склопу акције “Тин“.

Механовић и Рамић се повезују с наводним подвођењем д‌јевојке из Мостара у једном стану у Сарајеву. Рамић и Механовић су пуштене из притвора под мјерама забране и још се води истрага у овим предмету.

Побјегла од партнера Ајша Рамић се ове године јавила због пријетњи њеног ванбрачног партнера и насиља које је проводио над њом. Тада је изјавила за „Аваз“ да се затекла у стану код Наиде јер је побјегла од партнера који јој је тада сломио нос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана