Илегално приређивање игара у четири локалне заједнице

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су илегално приређивање игара на срећу на подручју Зворника, Сокоца, Источног Новог Сарајева и Челинца.

У Зворнику је неовлаштено приређивање игара на срећу путем терминала за електронске игре утврђено у угоститељском објекту "Центар" у власништву лица чији су иницијали С.Г, док је исти прекршај на Сокоцу починило лице чији су иницијали З.Л. у угоститељском објекту "Гејм центар".

Овим лицима је забрањено неовлаштено приређивање електронских игара на срећу, терминали су привремено одузети, а против одговорних су предузете све мјере у складу са Законом о играма на срећу, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Из ове управе наводе да је неовлаштено приређивање електронских и кладионичких игара на срећу откривено у кафе бару "Тоскана" у Источном Новом Сарајеву, чије је власник лице са иницијалима А.Г.

Власнику је забрањено неовлаштено приређивање електронских и кладионичких игара на срећу, опрема која је служила за приређивање игара без одобрења Републичке управе за игре на срећу је привремено одузета, а против А.Г. су предузете прописане мјере.

У Челинцу су инспектори утврдили неовлаштено приређивање игара на срећу на самоуслужном терминалу за електронске игре и у кафе бару "Ревето", у мјесту Бранешци.

Игре је приређивало лице чији су иницијали В.Р. којем ће бити издат прекршајни налог, док је опрема за приређивање игара привремено одузета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана