Идентификовани крадљивци који су проваљивали у станове у Мркоњић Граду

Срна
Идентификовани крадљивци који су проваљивали у станове у Мркоњић Граду

БАЊАЛУКА - Припадници Полицијске управе Мркоњић Град идентификовали су два лица из Зенице чији су иницијали Н.Ш. и А.Ч, за које се сумња да су провалили у три стана и украли златни накит, сатове, парфеме и одређену количину новца.

Лице Н.Ш. је ухапшено, док се за А.Ч. трага, саопштено је из Полицијске управе Маркоњић Град.

Ова лица су осумњичена да су у уторак, 8. септембра, у Улици Николе Тесле у Мркоњић Граду искористила одсуство власника и провалила у два стана одакле су украли златни накит, сатове и одређену количину новца.

Истог дана су ова два лица у Шипову у Улици Николе Тесле провалила у приватни стан и украла одређену количину новца, већу количину алкохолног пића, парфеме, накит и видео-камеру.

По наредби Основног суда Мркоњић Град и Општинског суда Зеница, јуче је обављен претрес стана, других просторија и покретних ствари које користи лице Н.Ш. и том приликом пронађени су и одузети ручни сатови, алкохолна пића, парфеми, одређена количина новца, те провалнички алат.

Приликом претреса, у дворишту куће коју користи осумњичено лице, пронађен је засад индијске конопље.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се над осумњиченим изврши криминалистичка обрада, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за почињена кривична дјела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана