Идентификована четири лица која су напала два суграђанина

Срна
Идентификована четири лица која су напала два суграђанина

ДОБОЈ - Полиција је у Теслићу идентификовала четири лица из ове општине због сумње да су физички повриједила суграђане Д.В. и З.К, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Против лица чији су иницијали С.К, М.К, С.Ђ. и С.К. полиција ће добојском Окружном јавном тужилаштву доставити извјештај о кривичном дјелу насилиничко понашање.

У саопштењу се наводи да је Полицијској станици Теслић јуче у 3.25 часова пријављено да су се у здравствену установу у Теслићу јавила лица Д.В. и З.К. са тјелесним повредама које су задобила када их је у повратку кући више лица пресрело аутомобилом и физички напало.

Срна сазнаје да је физичком нападу претходио инцидент у угоститељском објекту у Теслићу. Возач мотоцикла "хонда" чији су иницијали А.Х. из Маглаја тешко је повријеђен у судару са "шкодом" у теслићком насељу Доњи Ружевићи.

У саобраћајној незгоди лакше је повријеђен возач "шкоде" чији су иницијали З.Х. из Аустрије. Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој ово је оквалификовао као кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја.

Полиција је у Петрову ухапсила лице из ове општине чији су иницијали С.В. због прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција и одбијања алко-теста, а у Добоју Д.П. из овог града због ометања државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

Ова лица ухапшена су јуче и издат им је прекршајни налог. У Модричи је јуче ухапшен возач са иницијалима Ђ.С. са подручја ове општине јер су му утврђена 1,73 промила алкохола у крви.

У протекла 24 часа на подручју у надлежности Полицијске управе Добој евидентирана су четири кривична дјела, два нарушавања јавног реда и мира и пет саобраћајних незгода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана