Хјундаи купе потпуно уништен

Горан Обрадовић
Хјундаи купе потпуно уништен

Бањалука - Аутомобил "хјундаи купе", власништво Жељке Вучковац, изгорио је јуче пола часа иза поноћи у бањалучком насељу Крчмарице.

У Центру јавне безбједности Бањалука рекли су да је пожар пријављен јуче 25 минута послије поноћи и да том приликом није било повријеђених, а према првим процјенама, штета износи око 5.000 марака.

- Ватру су угасили припадници Ватрогасне бригаде Бањалука. Јуче у јутарњим часовима обављен је увиђај, током којег је прикупљен одређен број доказа који ће бити послати на вјештачење - истакли су у ЦЈБ Бањалука.

Они су додали да ће узрок пожара бити утврђен тек након што стигну сви резултати вјештачења.

Према незваничним информацијама, полицијски инспектори сумњају да су узрок пожара неисправне електроинсталације на аутомобилу.

Власница аутомобила Жељка Вучковац рекла је да је самохрана мајка троје малољетне дјеце.

- Била сам у кући кад сам примијетила пожар на аутомобилу и одмах сам позвала ватрогасце и полицију. Инспектори су током обављања увиђаја помињали каблове и инсталације и сумњају да се аутомобил сам запалио. Са сигурношћу тврдим да то није истина - истакла је Жељка Вучковац.

Она је додала да је аутомобил прије двадесетак дана био на сервисирању, гдје је комплетно прегледан и утврђено је да је све било исправно.

- То возило сам купила да бих могла дјецу да одвезем у школу и одем на посао. Не вјерујем да се само запалило - рекла је она.

Према њеним ријечима, један од комшија када је примијетио ватру, погледао је кроз прозор и видио неког да трчи низ улицу.

- Убрзо се послије тога чуло како се затварају врата аутомобила и како одлази. То сам рекла и инспекторима који су обављали увиђај, али они упорно тврде да су аутомобил запалили каблови. Због овога се плашим и за безбједност своје дјеце - истакла је Жељка.

Она је рекла да сумња на одређену особу да је можда одговорна за подметање пожара.

Комшије

Комшије власнице аутомобила Жељке Вучковац испричале да су да су их у сриједу касно увече пробудили галама и ротациона свјетла у улици.

- Кроз прозор сам видјела да гори Жељкин аутомобил. Мислила сам да се сам запалио, јер не видим разлог зашто би неко њој запалио возило. Касније сам чула да она сумња да је за пожар можда одговоран мушкарац са којим је била у ванбрачној заједници - рекла је комшиница која није жељела да јој помињемо име.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана