Хапшење због крађа, а пронађена и војна пушка

Ј. Са.
Хапшење због крађа, а пронађена и војна пушка

ДОБОЈ - Зоран Симић из Добоја ухапшен је због сумње да је са једног отвореног градилишта украо грађевински материјал, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је осумњичени ухапшен у петак, исти дан након пријаве о извршеном кривичном дјелу крађа.

- Полицијској станици Добој пријављено је да је у претходних неколико мјесеци осумњичени З. С. са једног отвореног градилишта власништво једног привредног друштва, отуђен одређени грађевински материјал - саопштено је из полиције.

Додajу да је украдени грађевински материјал пронађен и биће враћен оштећеном.

- За З. С. постоји сумња да је током претходне седмице извршио провалу у једну викендицу на подручју Добоја одакле је отуђило алкохолно пиће и друге предмете. Код лица З.С. је пронађена и одузета војна пушка - наведено је из полиције.

Истичу да ће након документовања и комплетирања предмета против наведеног лица ће Окружном тужилаштву Добој бити достављени извјештаји о извршеним кривичним дјелима крађа, тешка крађа и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана