Хапшење у Шипову: Испред радње крао дијелове сателитских антена

Ј.Са
Хапшење у Шипову: Испред радње крао дијелове сателитских антена

ШИПОВО - Особа А. Б. из Новог Сарајева приведен је због сумње да је испред приватне трговачке радње крао дијелове сателитских антена.

Из Полицијске управе Мркоњић Град саопштили су да је полиција у понедејљак ујутро током редовне контроле уочила осумњиченог.

- Службеници Полицијске станице Шипово у улици Симе Шолаје испред приватне трговачке радње примјетили су непознато лице како у гепек аутомобила "пежо" утовара дијелове сателитских антена који су се налазили сложени испред радње која је у том времену била затворена - саопштено је из полиције.

Додају да је исти дана, на основу наредбе Основног суда Мркоњић Град, а уз сагласност дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука обављен претрес наведеног аутомобила.

- Том приликом пронађени су и одузети предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку. О прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Бањалука, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за кривично дјело крађа - стоји у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана