Хапшење у Градишци: У кошницама пронађено оружје и муниција

Срна
Хапшење у Градишци: У кошницама пронађено оружје и муниција

ГРАДИШКА - Већа количина оружја, муниције и минско-експлозивних средстава пронађена је у шуми у мјесту Јелићи на подручју Градишке, а полиција је ухапсила једно лице.

Из Полицијске управе Градишка су навели да је слободе лишено лице чији су иницијали М.Г. из Градишке у чијем власништву је локација на којој су пронађени оружје и муниција.

Полицијски службеници су, како се наводи, оперативним радом на терену дошли до сазнања да се у шуми у мјесту Јелићи налази одређена количина војног наоружања и муниције, те су дошли до сазнања чије је власништво та локација.

На тој локацији полиција је пронашла и одузела већу количину оружја и муниције, минско-експлозивних средстава, тромблонске мине и друге предмете који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

“Извршен је претрес на три локације које користи лице М.Г. и том приликом је пронађена и одузета опрема за узгој и производњу опојне дроге”, навели су из Полицијске управе.

Ухапшено лице сумњичи се да је починило кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијски службеници настављају са предузимањем даљих активности.

Срна незванично сазнаје да је ухапшен Младен Грбић (43) из Градишке.

Претходно су полицајци дошли до сазнања да се у шуми, у кошницама пчелињака који је напуштен, налази војно наоружање и муниција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана