Бањалучка полиција пронашла лабораторију за узгој марихуане

Н.Т.
Бањалучка полиција пронашла лабораторију за узгој марихуане

 БАЊАЛУКА - Полиција је у оквиру акције "Плантажа 2023" ухапсила С.Ш. из Бањалуке и пронашла лабораторију за узгој марихуане, те оружје и дрогу.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука акција је усмјерена на спречавање злоупотребе опојних дрога, а лице С.Ш. је ухапшено због постојања основа сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

- У оквиру ових активности извршен је претрес на једној локацији у Бањалуци и пронађена је и одузета комплeтна лабораторијa за вјештачки узгој дроге, стабљике индијске конопље, зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на дрогу марихуану.

Пронађена је и одређена количина ватреног оружја, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела - наводи се у саопштењу ПУ Бањалука.

Додаје се да су све мјере и радње предузете под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци. Истакли су да ће више информација вези наведених активности вити саопштено данас. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана