Хапшење у Бањалуци: Дјевојка га пријавила да ју је претукао пред дјететом

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Двадесетједногодишња Модричанка пријавила је да ју је у Бањалуци, пред његовим дјететом, претукао Босиљко Ђурић (32) из Теслића, а који је 2016. године осуђен на девет година по оптужбама да је избо на смрт супругу Татјану (22) пред очима њихове тада трогодишње кћерке.

Потврдили су то извори "Независних новина", упућени у истрагу, који истичу да је полиција у Бањалуци јуче пронашла двадесетједногодишњакињу са посјекотинама и хематомима, како по глави, тако и по рукама и ногама.

"Полицији је јуче око поднева пријављено да у једној кафани у насељу Лазарево, мушкарац туче дјевојку. Када је патрола отишла на терен, затекла је младу Модричанку, која је имала хематоме и посјекотине. Она је изјавила да ју је он тукао и протеклих дана, да је он њој момак. Према њеним ријечима, тукао ју је пред његовим малољетним дјететом", откривају извори "Независних новина", упућени у истрагу.

Према доступним информацијама, Ђурић, који привремено борави у Бањалуци, на условну слободу пуштен је након двије трећине одслужене казне.

"Он је након напада на дјевојку у Бањалуци ухапшен", тврде извори "Независних новина".

Ђурић је, подсјетимо, 2016. године пред Окружним судом Добој осуђен на основу споразума о признању кривице, који је склопљен на његову инцијативу. У споразуму се наводи да је Ђурић "одлучио да призна кривицу и инсистирао на закључењу споразума због грижње савјести коју осјећа због смрти оштећене".

Ђурић је, према пресуди, 10. марта 2015. године око поноћи дошао у стан у Видовданској улици у Теслићу, у којем је живио са супругом, те ју је послије непуних сат убио.

Татјану је, додаје се, усмртио са десет убода ножем, и то пред њиховом трогодишњом кћерком и Босиљковом осмогодишњом сестром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана