Хапшења због физичких напада, у Лакташима ударио жену док је возила

Срна
Хапшења због физичких напада, у Лакташима ударио жену док је возила

БАЊАЛУКА- Лице из Лакташа чији су иницијали М.Р. ухапшено је због сумње да је физички напало жену у мјесту Велико Блашко, саопштено је из данас Полицијске управе Бањалука.

Жена је пријавила да је нападнута у аутомобилу, да је лице М.Р. пресрело и ударило у главу, а потом оштетило ретровизор на возилу.

Она је упућена у Службу хитне медицинске помоћи Лакташи ради указивања љекарске помоћи.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а лице М.Р. се терети да је починило кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари.

Из Бањалуке је ухапшено лице чији су иницијали Б.М. које се сумњичи за наношење тјелесних повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. Ово лице је пријављено да је руком ударило друго у једном хотелу у Бањалуци након чега се удаљило.

Из свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду над лицем Д.М. због сумње да је провалило у апотеку у насељу Обилићево.

Провалу је пријавила јуче Агенција за обезбјеђење, а полицијски службеници су, након што је утврђено да је непознато лице отворило задња врата апотеке, након чега се огласио аларм, али да није ништа отуђено, пронашли и ухапсили Д.М.

Ово лице је подвргнуто испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утврђено присуство од 1,98 промила алкохола у организму.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука изјаснио се да је ријеч о кривичном дјелу крађа и да се против Д.М. достави извјештај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана