Хаос у Бањалуци: Бјежали од полиције да баце дрогу

СрпскаИнфо
Хаос у Бањалуци: Бјежали од полиције да баце дрогу

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је В.С. и Л.П. из Бањалуке након што су одбијајући да зауставе аутомобил покушали побјећи, а приликом претреса пронађен је кокаин и марихуана.

Приликом спровођења активности, јуче око 12.40 током контроле, В.С. који је управљао аутомобилом “ауди” се оглушио на законито издато наређење од стране полицијских службеника и покушао побјећи изазивајући саобраћајну несрећу. Том приликом су настала оштећења на два службена возила МУП.

- С.В. и Л.П. су након заустављања изашли из возила и почели бјежати према ријеци Врбас. Том приликом Л.П. је покушао одбацити и уништити пвц врећицу у којој се налазио кокаин. Л.П. и један полицијски службеник су задобили тјелесне повреде и љекарска помоћ им је указана у Служби хитне медицинске помоћи Бањалука – наводе у полицији.

Додају да су на основу наредбе Окружног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца ОЈТ Бањалука извршени претреси стана и других просторија у Бањалуци, које користе наведене особе.

– Извршен је и претрес “аудија” и том приликом је пронађено и одузето око 138 грама кокаина и 21 грам марихуане, дигитална вага за прецизно мјерење, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела – стоји у саопштењу.

Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца ОЈТ Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета, В.С. и Л.П. ће данас уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предати у надлежност Окружног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана