Гранична полиција ухапсила девет лица

Срна
Гранична полиција ухапсила девет лица

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су претходних дана девет лица која су потраживали правосудни органи, саопштено је из ове службе.


Службеници Јединице граничне полиције Орашје јуче су ухапсили лице чији су иницијали Х.С. /35/ јер је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Високом због кривичног дјела крађа.

Лице је контролисано на изласку из БиХ на граничном прелазу Шамац и у току дана биће предато надлежном органу.

На аеродрому Тузла на лету за Берлин јуче је ухапшено лице чији су иницијали С.С. /61/, јер је установљено да га потражује Основни суд у Добоју због крађе, те је предато службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

При изласку из БиХ у сриједу, 4. јануара, на прелазу Орашје ухапшено је лице чији су иницијали С.И. /57/, јер је за њим Полицијска станица Тешањ расписала потрагу због тешке крађе, те је предато тамошњој полицији.

На граничном прелазу Шамац у уторак, 3. јануара, лишено је слободе лице чији су иницијали О.С. /32/ након што је установљено да га потражује Основни суд у Бијељини због тешке крађе, те је предато Окружном центру Судске полиције у том граду.

Службеници Јединице Граничне полиције у Зворнику су у уторак, 3. јануара, лишили слободе жену Н.Б. /59/ након што је утврђено да је потражује зворнички Основни суд ради издржавања казне затвора.

Она је контролисана на изласку из БиХ на прелазу Шепак и предата службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина.

На лету из Мелмеа на тузланском аеродрому 1. јануара ухапшено је лице чији су иницијали Х.П. /29/ јер га потражује Опшински суд у Градачцу због тешке крађе, те је предато службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону.

На граничном прелазу Градишка ухапшена је држављанка Словеније чији су иницијали
Л.Н. /35/ за којом је Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци расписало потрагу због кривичног дјела угрожавања јавног саобраћаја, те је предата службеницима Полицијске станице Прњавор.

На граничном прелазу Брод при уласку у БиХ ухапшена су лица чији су иницијали Х.А. /23/ и Х.В. /28/ јер је провјерама утврђено да је Полицијска управа Бијељина за њима расписала потрагу због разбојништва, те су предата службеницима те управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана