Гранична полиција: Ухапшено осам лица

Срна
Foto: Гранична полиција БиХ

САРАЈЕВО- Службеници Јединице граничне полиције БиХ Орашје ухапсили су држављанина БиХ Б.К. /28/ јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, саопштено је данас из ове полицијске агенције.

У саопштењу Граничне полиције се прецизира да је Б.К. контролисан јуче на изласку из БиХ, на Међународном граничном прелазу Орашје.

Службеници јединице Граничне полиције су 20. августа на истом прелазу приликом уласка у БиХ ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали Е.К. /38/, јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Обојица су предата службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Службеници Јединице Граничне полиције БиХ Каменско су 24. августа ухапсили лице А.Б. /22/ јер је утврђено да га потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела крађа.

Овај држављанин БиХ је контролисан на уласку у БиХ на прелазу Каменско и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Рача је 24. августа ухапшена држављанка Србије Љ.М. /48/, за коју је граничним провјерама утврђено да је потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела превара.

Она је предата службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

Службеници Јединице Граничне полиције БиХ Градишка су 22. августа ухапсили лице  С.Ч. /45/ јер је установљено да је за њим МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела нарушавање неповредивости дома.

Овај држављанин БиХ је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Градишка и предат службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

Службеници Јединице Граничне полиције Вишеград су 21. августа при уласку у БиХ на прелазу Вардиште ухапсили лице Н.Ш. /38/ јер је установљено да га потражује Основни суд у Вишеграду ради издржавања казне затвора.

Н.Ш. је држављанин Србије и предат је службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево.

Службеници Јединице Граничне полиције Брод су 21. августа ухапсили лице К.А. /38/ након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Лице је контролисано на изласку из БиХ на прелазу Брод и предат службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

Службеници Јединице Граничне полиције Брчко су 19. августа ухапсили држављанина Србије Ж.Б. /66/ за којег је утврђено да је Интерпол Београд расписао потјерницу због кривичног дјела тешка крађа.

Овај држављанин Србије предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана