Грађани узнемирени: Дјевојчица свједочила мучном убиству у Сарајеву

Klix
Грађани узнемирени: Дјевојчица свједочила мучном убиству у Сарајеву

САРАЈЕВО - Становници Кантона Сарајево (КС) узнемирени су након убиства које се догодило данас иза 16.00 сати на Вилсоновом шеталишту, које је једно од најфреквентнијих дијелова града.

У тренутку убиства и пуцњаве у којој је испаљено 16 метака на Вилсоновом шеталишту је било и малољетника који су се у том тренутку враћали из школе, а једна од дјевојчица је, нажалост, свједочила мучном убиству.

Клиx је контактирао министра унутрашњих послова КС Адмира Катицу који је рекао да ће полиција испитати све околности усљед којих је данас дошло до употребе ватреног оружја.

"Полиција Кантона Сарајево и у овом тренутку интензивно ради на расвјетљавању овог случаја, а лице које је употријебило оружје је под контролом полиције", каже нам Катица.

Додаје да ће након окончаног увиђаја МУП КС саопштити јавности више информација.

"Чињеница да је до употребе ватреног оружја дошло у једној од најпрометнијих улица у граду додатно нас обавезује да што брже и ефикасније дјелујемо јер смо свјесни узнемирености грађана. У складу са оним што деẓ̌урни тужилац одреди, МУП Кантона Сарајево подузет ће мјере и информисати јавност", закључује Катица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана