Градишка: Утопио се мушкарац у Сави

Н.Т.
Foto: Илустрација

ГРАДИШКА - Жељко Стојнић из Градишке утопио се у ријеци Сави у у близини новог моста у Чатрњи у Градишци потврђено је "Гласу" у полицији.

Све се десило јуче у поподневним часовима када је ријека понијела поменутог и М.В. из Градишке који је успио изаћи из воде, док су Стојнићево тијело извукли рибари.

- Полицији је 14. јула око 16.30 часова, пријављено да се у ријеци Сави у близини новог моста у Чатрњи, град Градишка, налазе два лица која носи ријека и којима је потребна помоћ. Полицијски службеници Полицијске управе Градишка су поступили по пријави те утврдили да су непосредно прије доласка полиције рибари из Саве извукли беживотно тијело лица Ж. С. из Градишке, док је друго лице, М. В. из Градишке, живо изашло из воде-саопштено је из Полицијске управе Градишка 

Додали су да је увиђају присуствовао дежурни мртвозорник Јавне здравствене установе „Дом здравља” Градишка, који је утврдио да нема трагова насилне смрти те да се ради о утапању. 

- О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела, те да се по комплетирању предмета достави извјештај о предузетим мјерама и радњама- наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана