Градишка: У кући откривено седам лица која су конзумирала дрогу

Срна
Градишка: У кући откривено седам лица која су конзумирала дрогу

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка открили су у кући у Улици Мирка О. Томића седам особа која су конзумирала дрогу.

- Полицијски службеници дошли су до оперативних сазнања да се у кући коју користи осумњичена С.С. окупља више лица која конзумирају опојне дроге, те су након извршених оперативних провјера ушли у кућу и затекли седам лица која су конзумирала опојну дрогу -  саопштено је из Полицијске управе Градишка.

У саопштењу се наводи да су у току увиђаја полицијски службеници пронашли и изузели двије пе-ве-це фолије у којима се налазила бијела прашкаста материја која асоцира на опојну дрогу спид, пе-ве-це цјевчицу са остацима бијеле прашкаста материје, дигиталну вагу и металну мрвилицу за припрему и конзумирања опојне дроге.

Пронађени предмети су изузети и послужиће као доказ у кривичном поступку.

Лица чији су иницијали С.М. из Добоја, те А.М. и С.С. из Градишке лишена су слободе с обзиром да се могу довести у везу са изршењем кривичних дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, али су након завршене криминалистичке обраде, уз сагласност дежурног окружног јавног тужиоца, пуштена на слободу.

Против њих биће поднесен извјештај за почињена кривична дјела, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана