Градишка: Три лица ухапшена због кокаина

Срна
Foto: ГС

ГРАДИШКА - Припадници Полицијске управе Градишка ухапсили су три лица у том граду због конзумирања кокаина.

Полицијски службеници синоћ су приликом рације у угоститељском објекту у Улици Живојина Мишића, у 23.35 часова затекли лица чији су иницијали Б.П. и Г.Б. из Градишке да конзумирају бијелу прашкасту материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин.

Извршен је увиђај, а изузети су предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из ове управе.

Полиција је утврдила да је дрогу, која је конзумирана, набавило и омогућило за кориштење лице чији су иницијали Б.П, док је лице чији су иницијали С.Д. из Градишке омогућило њено конзумирање у угоститељском објекту, након чега су сва три лица ухапшена.

На основу наредбе Основног суда у Градишци, извршен је претрес кућа, пратећих објеката и угоситељског објектана три локације на подручју Градишке које користе осумњичени и том приликом пронађена је и одузета одређена количина опојне дроге која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, наводи се у саопштењу.

 

О свим околностима догађаја обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је издао налог да се лица испитају на наведене околности, те да се против Б.П. и С.Д. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу омогућавање уживања опојне дроге, док је лицу Г.Б. издат прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру - конзумирање опојне дроге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана