Градишка: Три лица осумњичена за напад на фудбалског судију

Срна
Градишка: Три лица осумњичена за напад на фудбалског судију

ГРАДИШКА - Припадници Полицијске станице Нова Топола идентификовали су три лица због сумње да су физички напала главног судију током фудбалске утакмице у мјесту Вилуси, град Градишка.

Полицијској станици јуче је у 18.00 часова пријављено да су током утакмице два играча и један гледалац физички напали главног судију на фудбалском стадиону у Вилусима.

"Полицијски службеници су утврдили да је током одигравања фудбалске утакмице у 72. минуту главни судија досудио црвени картон домаћем играчу из Градишке чији су ниицијали А.П. и пенал за противничку екипу, након чега су играчи чији су иницијали А.П. и Р.П. физички напали главног судију, одгурујући га рукама и тијелом", саопштено је Полицијске управе Градишка.

Након прекида утакмице и одласка према свлачионици, на терен је утрчало лице из Градишке чији су иницијали В.Њ. и главног судију ударило у главу.

О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда Градишка, који је издао налог да се по комплетирању предмета против лица А.П, Р.П. и В.Њ. поднесе захтјев за покретање прекршајног постушка због почињених прекршаја из области Закона о спречавању насиља на спортским приредбама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана